【夏日消暑玩樂:2018 充氣水上樂園】

2018年7月24日

by VenueGuy 場誌

各位小朋友都是父母的心肝寶貝,總是想給他們最好的。不知不覺地7月已經過了兩個多星期了,各位小朋友亦要準備迎接期待以久的暑假來臨。

小朋友當然想短暫離開沉重的"讀書世界",讓"學業"暫時性地拋諸腦後。所以相信有不少家長已經開始計劃,甚至已經計劃好準備同小朋友外遊,好好放鬆一下。但留港的,都不需要失望!在這暑假檔期,香港開了一個全新充氣的B.Duck 水上樂園,適合不同年紀的小朋友,而且還有BBQ燒烤場在旁,提供一站式的享受,讓小朋友「放電」又得,家長和小朋友一齊「親子放電」亦得!絕對是【吃、喝、玩、樂】的好地方!得咗!

B.Duck-16.jpg#asset:327153

全港首個大型B.DUCK充氣水上樂園-
白石燒烤及小欖燒烤樂園同你見面!


開始喇!開始喇! 受不穩定的天氣影響令水上樂園一度延期,白石燒烤和小欖燒烤樂園的B.Duck 充氣水上樂園終於6月24日正式開始了!

前兩年都深受一家大細和年青人歡迎的活動,今年,我地更同B.DUCK嚟個cross over, 成為全港首個大型B.DUCK充氣水上樂園。

兩個場地各有不同主題,你地仲唔快D約齊人玩!


白石充氣水上樂園:B.Duck浴室派對

仲記唔記得細個沖涼嘅時候,有隻鴨仔同你一齊洗白白呢!?! 今個暑假,嚟白石,有B.DUCK 同你地返去你地童年回憶!


B.Duck-17.jpg#asset:327156

小欖 X B.DUCK 沙灘派對

講到夏天,當然就係陽光與海灘啦! 富有沙灘嘉年華的熱鬧設計,享受B DUCK派對歡樂時光!

B.Duck-18.jpg#asset:327157


2018亮點:

  • 全場全新B.Duck水上充氣裝置
  • 新增主題影相區
  • 特設4米高的B.DUCK 巨型充氣公仔
  • 與B.DUCK 玩水 - 設了一個放滿數百隻B DUCK 浮水鴨的水池
  • 特設星期五場次 (27/7,10/8,31/8)- 給平日放假的你。
  • 新增全日票,一個收費,全日通行。每日限售20張!
  • 特設網上預訂門票,方便快捷。6月1日正式開賣!
  • 現場設有首批B.DUCK 水上用品開售,B.Duck 粉絲們!記得唔好錯過喇!
Blog-Photo_Revised.jpg#asset:327172

comments powered by Disqus

More from the blog


Sideways (Driving Club)

完美場地 - 香港最獨特的場地介紹

已經厭倦再去相同的酒吧或餐廳搞Party?需要一些充滿新鮮感的場地?我們決定為大家介紹一下香港最特別的活動場地!...

更多


Dragon Dash 2013
VenueHub出現於HK Mag
VenueHub的第一個月 - 擇要

需要協助尋找場地?

+852 3124 2703